Kia. Prva u kvaliteti.

Kia je veliki pobjednik zadnjeg istraživanja o kvaliteti institucije J. D. Power. Odvezite svoju te doživite istinsku bezbrižnost i svakodnevni užitak u vožnji!!

Novi Kia Sportage - akcijska ponuda

Kia Sportage

“Kia Sportage je iz sportskog terenca nižeg razreda evoluirao u tehnički dovršeno i do zadnjeg detalja izbrušeno vozilo koje pobjeđuje konkurente u klasi.”
Auto Bild, 23. 3. 2016, Njemačka

Nagrađivani SUV

već za
145.990 kn

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG
Novi Kia Stonic - akcijska ponuda

Kia Stonic

Novi Kia Stonic uvijek pogađa u srž. Oštre horizontalne linije u kontrastu s glatkim dizajnom, savršeno se uklapaju u raznoliki pejzaž. Njegov entuzijastični pogon i poboljšan odaziv natjerat će Vas da krenete na putovanje.

Novi SUV

već za
110.990 kn

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG
Novi Kia cee'd - akcijska ponuda

Kia cee'd

Iz bogate opreme izdvajamo: prednji i bočni zračni jastuci za vozača i suvozača i bočne zračne zavjese, sustavi ESC, ABS, HAC, klima uređaj, električni paket (daljinsko središnje zaključavanje, el. podizanje prednjih stakala, alarm), radio/CD/mp3 audio sustav s komandama na upravljaču i priključcima za USB, iPod i AUX, prednja svjetla za maglu, Bluetooth sustav za bežično telefoniranje, LED dnevna svjetla.

Bogato opremljeni

već za
98.990 kn

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG
Novi Kia Rio - akcijska ponuda

Kia Rio

Odvažni novi Kia Rio stvoren je tako da vaš život na cesti pretvori u uživanje. Preklopiva stražnja sjedala i prostrana kabina pružaju vam svu raznovrsnost koja vam je potrebna, a funkcije pametne povezivosti omogućit će vam da se povežete sa svijetom na mnogo različitih načina.

Gradski auto godine

već za
79.990 kn

TEST VOŽNJA NARUČITE KATALOG

Nakon duge i iscrpne potrage za savršenim automobilom koji će zadovoljiti sve naše potrebe odluka je pala na Kiju Sorento. Prostranost, sigurnost i vrhunski dizajn uvjerljivo su presudili na stranu Kije.

- Željko Bebek

Odabrala sam Kiju cee'd kao službeno vozilo iz jednostavnog razloga, to je bio najbolji omjer uloženog i dobivenog. Definitivno najbolji izbor u toj kategoriji vozila.

- Anđelka Merunka

Kia. Prva u kvaliteti.

Svatko tko želi proizvoditi proizvode vrhunske kvalitete mora biti gotovo opsjednut kvalitetom. Kvalitetu treba primjećivati, predvidjeti, nadzirati, sanjati, diviti joj se, težiti joj.

UPOZNAJ KIA KVALITETU